Oamaru Apartment Renovation

Oamaru Apartment Renovation

Taking direct cues from Oamaru’s incredible coastline this full apartment renovation gets a new lease of life with a mix of fresh coastal blues, whites and natural finishes.

Our brief was to renovate the apartment from top to bottom, including a brand new kitchen design plan, updated bathroom, bedroom and lounge areas.

Our kitchen design included a new layout to ensure we maximised the small space, with a bench seat for relaxing or dining, stunning new pale blue cabinetry and integrated appliances to give it a seamless look.

We brought drama to the hallway with a navy blue ceiling and fresh white walls, and a beautiful vinyl wallpaper in the bathroom space. Barn doors were placed in the hallway to maximise space in the bedroom, and sheer drapery, timber shelving, glass globes and new oak furniture finish the look.

x